Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Tresanti DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy (TRKWIE110 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy (TRKWIE110 - 803)

Upgrade je stijl met de DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy van Tresanti. Tijdloze elegantie, ongeëvenaard comfort en veelzijdigheid voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar het verschil!

Lees de volledige productomschrijving

DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy: Tijdloze Elegantie voor de Moderne Man

Bij Tresanti draait alles om het combineren van klassieke stijl met moderne verfijning. De DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy (TRKWIE110 - 803) is hier een perfect voorbeeld van. Deze polo is ontworpen voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl en die altijd op zoek is naar het perfecte kledingstuk om zijn garderobe compleet te maken.

Een Must-Have voor Elke Gelegenheid

De DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy is meer dan alleen een polo; het is een statement van verfijning en elegantie. Of je nu een informele bijeenkomst hebt of een formele gelegenheid bijwoont, deze polo biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt. De diepe navy kleur straalt een gevoel van rust en vertrouwen uit, perfect voor elke setting.

Waarom Kiezen voor de DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy?

Wat deze polo echt uniek maakt, is de combinatie van comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt de DAGOBERTO polo een ongeëvenaard draagcomfort. De raglan mouwen zorgen voor een perfecte pasvorm en bewegingsvrijheid, terwijl de lange mouwen een extra laag van verfijning toevoegen. Dit maakt het een ideaal kledingstuk voor zowel de koelere als de warmere maanden.

Details die het Verschil Maken

De DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy valt onder de categorieën Lange mouw polo's en Polo's, en is beschikbaar in Europese maten S en XL. Deze veelzijdige polo past perfect binnen de categorie T-shirts & Polo's, en is een uitstekende keuze voor de modebewuste man die op zoek is naar een stijlvolle en comfortabele toevoeging aan zijn garderobe.

De Perfecte Keuze voor de Modebewuste Man

De DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy van Tresanti is een essentieel kledingstuk voor elke man die zijn stijl serieus neemt. Het biedt een perfecte balans tussen casual en chic, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, deze polo zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Ontdek de Voordelen van Kwaliteit en Stijl

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat stijl en kwaliteit hand in hand gaan. De DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy is een bewijs van onze toewijding aan het leveren van de beste kledingstukken voor de moderne man. Met zijn tijdloze ontwerp en superieure vakmanschap is deze polo een investering in je garderobe die jarenlang meegaat.

Bestel Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg de DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom zoveel mannen kiezen voor Tresanti voor hun modebehoeften. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met dit uitzonderlijke kledingstuk!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy (TRKWIE110 - 803)

DAGOBERTO Long sleeve raglan polo Navy (TRKWIE110 - 803)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen