Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti DAMIANO Shirt with melange flowers Multi (TRSHIE391 - 1000)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti DAMIANO Shirt with melange flowers Multi (TRSHIE391 - 1000)

Maak een statement met het DAMIANO Shirt van Tresanti! Deze unieke melange bloemenprint biedt stijl en comfort voor elke gelegenheid. Bestel nu en voeg dit must-have overhemd toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

DAMIANO Shirt met melange bloemen Multi (TRSHIE391 - 1000)

Ontdek het ultieme statement in herenmode met het DAMIANO Shirt met melange bloemen Multi van Tresanti. Dit unieke overhemd is een perfecte mix van stijl en verfijning, ontworpen voor de moderne man die op zoek is naar iets bijzonders. Of je nu een casual look wilt creëren of een formele outfit wilt samenstellen, dit overhemd biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Waarom kiezen voor het DAMIANO Shirt?

Het DAMIANO Shirt met melange bloemen is niet zomaar een overhemd; het is een kunstwerk. De unieke melange bloemenprint zorgt voor een opvallende en toch subtiele uitstraling, perfect voor elke gelegenheid. Dit overhemd is ideaal voor mannen die willen opvallen zonder te overdrijven. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en een luxueus gevoel op de huid.

Unieke Verkooppunten

Wat dit overhemd echt bijzonder maakt, is de combinatie van stijl en comfort. Het is beschikbaar in verschillende Europese maten, waaronder S en XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. De multicolor en bruine tinten maken het gemakkelijk te combineren met verschillende outfits, van casual jeans tot formele broeken. Bovendien is het onderdeel van de exclusieve Overhemden collectie van Tresanti, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijl.

Details van het DAMIANO Shirt

Dit overhemd valt onder de categorieën Lange mouw overhemden, Merken, Overhemden, en Tresanti, wat betekent dat het een veelzijdig stuk is dat in elke garderobe past. De melange bloemenprint geeft het een unieke twist die zowel modern als tijdloos is. Het is perfect voor mannen die hun persoonlijke stijl willen uitdrukken met een vleugje elegantie.

Maak een Statement

Met het DAMIANO Shirt met melange bloemen Multi van Tresanti maak je altijd een statement, of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een casual avondje uit plant. Dit overhemd biedt de perfecte balans tussen comfort en stijl, waardoor je er altijd op je best uitziet.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg dit unieke overhemd toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van het DAMIANO Shirt met melange bloemen Multi. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom dit overhemd een must-have is voor elke moderne man. Wees er snel bij, want dit exclusieve item is populair en de voorraad is beperkt!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
DAMIANO Shirt with melange flowers Multi (TRSHIE391 - 1000)

DAMIANO Shirt with melange flowers Multi (TRSHIE391 - 1000)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen