Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti DANTE Trouser with check Dark blue (TRPAIE148 - 802)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti DANTE Trouser with check Dark blue (TRPAIE148 - 802)

Ontdek de DANTE Broek met ruit in donkerblauw: stijlvol, comfortabel en veelzijdig. Perfect voor elke gelegenheid. Voeg dit tijdloze item toe aan je garderobe en ervaar het zelf!

Lees de volledige productomschrijving

DANTE Broek met ruit Donkerblauw (TRPAIE148 - 802)

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren wij met trots de DANTE Broek met ruit in donkerblauw, een verfijnd kledingstuk dat de perfecte balans biedt tussen stijl en comfort. Deze broek, ontworpen door het gerenommeerde merk Tresanti, is een must-have voor iedere man die waarde hecht aan een elegante en tijdloze garderobe. Of je nu op zoek bent naar een casual of geklede outfit, deze broek past bij elke gelegenheid.

Waarom kiezen voor de DANTE Broek?

De DANTE Broek met ruit in donkerblauw is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement van verfijnde smaak en moderne stijl. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze broek een ongeëvenaard comfort en duurzaamheid. De subtiele ruitjespatroon voegt een vleugje elegantie toe, waardoor je altijd goed voor de dag komt, of je nu naar een formele bijeenkomst gaat of een casual dag hebt.

Unieke verkooppunten

Wat de DANTE Broek echt uniek maakt, is de combinatie van klassieke en moderne elementen. Het tijdloze ruitjespatroon in een diepe, rijke blauwe kleur zorgt voor een verfijnde uitstraling die nooit uit de mode raakt. Daarnaast biedt de pasvorm van de broek een perfecte balans tussen comfort en stijl, waardoor je je de hele dag door op je gemak voelt. De broek is beschikbaar in de Europese maten S en XL, zodat je altijd de perfecte fit kunt vinden.

Productdetails

Deze broek valt onder verschillende categorieën, waaronder Broeken & Jeans, Chino's, en Merken. Het is een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items uit je garderobe. Of je nu kiest voor een casual look met een eenvoudig T-shirt of een meer formele uitstraling met een nette blouse, de DANTE Broek past perfect bij elke stijl.

Een onmisbaar item in je garderobe

De DANTE Broek met ruit in donkerblauw is een essentieel item voor de moderne man. Het biedt niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook de functionaliteit en het comfort die je nodig hebt in je dagelijkse leven. Deze broek is een investering in kwaliteit en stijl, en een waardevolle toevoeging aan je garderobe.

Bestel nu en ervaar het zelf

Wacht niet langer en voeg de DANTE Broek met ruit in donkerblauw toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid en elegantie van dit prachtige kledingstuk. Bestel vandaag nog en ervaar zelf waarom deze broek een favoriet is onder modebewuste mannen. Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met een tijdloos en stijlvol item van Tresanti.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
DANTE Trouser with check Dark blue (TRPAIE148 - 802)

DANTE Trouser with check Dark blue (TRPAIE148 - 802)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen