Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Tresanti DEGNA Check sweater Multi (TRKWIE105 - 1000)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 149,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti DEGNA Check sweater Multi (TRKWIE105 - 1000)

Til je stijl naar een hoger niveau met de DEGNA Check sweater van Tresanti. Perfect voor elke gelegenheid, biedt deze trendy trui comfort en veelzijdigheid. Bestel nu en maak indruk!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Veelzijdigheid van de DEGNA Check Sweater Multi

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat stijl en comfort hand in hand moeten gaan. Daarom presenteren we met trots de DEGNA Check sweater Multi (TRKWIE105 - 1000) van het gerenommeerde merk Tresanti. Deze sweater is ontworpen voor de moderne man die zowel casual als formeel voor de dag wil komen.

Waarom Kiezen voor de DEGNA Check Sweater?

De DEGNA Check sweater is niet zomaar een trui; het is een statement piece dat je garderobe naar een hoger niveau tilt. Met zijn unieke multicolor en beige kleurencombinatie, biedt deze sweater een frisse en eigentijdse look die perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een informele bijeenkomst hebt, deze sweater zorgt ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet.

Unieke Verkooppunten

Wat de DEGNA Check sweater echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige materialen die Tresanti gebruikt. Deze sweater valt onder de categorieën Truien & Vesten en is een perfecte aanvulling op je collectie van Truien. Tresanti staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, wat duidelijk zichtbaar is in deze stijlvolle trui.

Productdetails

De DEGNA Check sweater is beschikbaar in de Europese maten S en XL, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden. De multicolor en beige kleuren zorgen ervoor dat deze trui gemakkelijk te combineren is met zowel jeans als geklede broeken. Of je nu kiest voor een casual of een meer formele look, deze sweater biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Een Must-Have voor Elke Man

Met de DEGNA Check sweater voeg je een veelzijdig en stijlvol stuk toe aan je garderobe. Deze trui is niet alleen modieus, maar ook functioneel, waardoor het een onmisbaar item is voor elke man die waarde hecht aan stijl en comfort. Het merk Tresanti staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid, wat betekent dat je lang van deze sweater zult genieten.

Wacht Niet Langer!

Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met de DEGNA Check sweater Multi van Tresanti. Bezoek onze website en ontdek de uitgebreide collectie van Truien & Vesten. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Wees er snel bij, want deze populaire sweater is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
DEGNA Check sweater Multi (TRKWIE105 - 1000)

DEGNA Check sweater Multi (TRKWIE105 - 1000)

€ 149,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen