Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti DEMETRIO Trouser with check Light brown (TRPAIE151 - 401)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti DEMETRIO Trouser with check Light brown (TRPAIE151 - 401)

Ervaar de perfecte mix van stijl en comfort met de DEMETRIO Broek in lichtbruin. Deze veelzijdige broek van Tresanti is ideaal voor elke gelegenheid. Bestel nu en maak een modieuze statement!

Lees de volledige productomschrijving

DEMETRIO Broek met ruit in Lichtbruin - De Perfecte Mix van Stijl en Comfort

Ontdek de ultieme combinatie van elegantie en comfort met de DEMETRIO Broek met ruit in lichtbruin. Deze stijlvolle broek van het gerenommeerde merk Tresanti is een must-have voor elke moderne man die waarde hecht aan zowel kwaliteit als uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een casual dagje uit of een formele gelegenheid, deze broek past perfect bij elke situatie.

Waarom Kiezen voor de DEMETRIO Broek?

De DEMETRIO Broek met ruit in lichtbruin biedt een unieke mix van stijl en functionaliteit. Het subtiele ruitpatroon voegt een vleugje verfijning toe aan je outfit, terwijl de lichtbruine kleur zorgt voor een tijdloze en veelzijdige look. Gemaakt van hoogwaardige materialen, garandeert deze broek niet alleen een perfecte pasvorm, maar ook langdurig draagcomfort.

Als onderdeel van de Broeken & Jeans collectie van Tresanti, staat de DEMETRIO Broek bekend om zijn uitstekende kwaliteit en aandacht voor detail. De broek is verkrijgbaar in verschillende Europese maten, waaronder S en XL, waardoor je altijd de perfecte maat kunt vinden die bij jouw lichaam past.

Details die het Verschil Maken

De DEMETRIO Broek valt onder de categorieën Chino's, Merken, Broeken, Broeken, Broeken & Jeans, en Tresanti. Deze veelzijdigheid maakt het een essentieel item in de garderobe van elke man. De lichtbruine kleur is perfect te combineren met zowel casual als formele bovenkleding, waardoor je eindeloos kunt variëren met je outfits.

Het merk Tresanti staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige afwerking. Met de DEMETRIO Broek ben je verzekerd van een product dat niet alleen modieus is, maar ook duurzaam en comfortabel. De broek is perfect voor zowel dagelijkse activiteiten als speciale gelegenheden, waardoor je altijd stijlvol voor de dag komt.

Maak een Statement met Tresanti

De DEMETRIO Broek met ruit in lichtbruin is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement van jouw persoonlijke stijl en smaak. Door te kiezen voor deze broek, kies je voor een product dat vakmanschap en elegantie uitstraalt. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en het comfort van de DEMETRIO Broek en voeg een vleugje klasse toe aan je garderobe.

Wacht niet langer en ontdek de volledige collectie van Tresanti bij Nieuwnieuw.com. Bestel vandaag nog jouw DEMETRIO Broek met ruit in lichtbruin en ervaar zelf de perfecte mix van stijl en comfort. Bezoek onze website en maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment aan topmerken en categorieën. Wees er snel bij, want deze populaire broek is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
DEMETRIO Trouser with check Light brown (TRPAIE151 - 401)

DEMETRIO Trouser with check Light brown (TRPAIE151 - 401)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen