Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti DERMOT Uni overshirt Navy (TRSHIE407 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti DERMOT Uni overshirt Navy (TRSHIE407 - 803)

Ontdek de DERMOT Uni overshirt Navy van Tresanti: stijlvol, veelzijdig en perfect voor elke gelegenheid. Voeg dit must-have item toe aan je garderobe en straal kwaliteit en klasse uit!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle DERMOT Uni Overshirt Navy van Tresanti

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots de DERMOT Uni overshirt Navy (TRSHIE407 - 803) van het gerenommeerde merk Tresanti. Dit stijlvolle overshirt is een must-have voor elke modebewuste man die op zoek is naar kwaliteit en klasse.

Waarom Kiezen voor de DERMOT Uni Overshirt Navy?

De DERMOT Uni overshirt Navy is meer dan alleen een kledingstuk; het is een statement. Dit overshirt combineert moeiteloos comfort en stijl, waardoor het perfect is voor zowel casual als formele gelegenheden. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt het een uitzonderlijke pasvorm en duurzaamheid. Of je nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uitgaat, dit overshirt zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Unieke Verkoopargumenten

Wat maakt de DERMOT Uni overshirt Navy zo bijzonder? Allereerst is het de veelzijdigheid. Dit overshirt kan gemakkelijk worden gecombineerd met verschillende outfits, waardoor het een essentieel item is in elke garderobe. Het klassieke navy kleurenschema voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de moderne snit zorgt voor een eigentijdse uitstraling. Bovendien is het verkrijgbaar in diverse Europese maten, van S tot XXL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden.

Details van de DERMOT Uni Overshirt Navy

Het DERMOT Uni overshirt Navy valt onder de categorie Overhemden en is een uitstekende keuze voor de modebewuste man. Het merk Tresanti staat bekend om zijn hoogwaardige herenkleding en dit overshirt is daar geen uitzondering op. Met zijn navy kleur en beschikbaarheid in maten S, L, M, XL en XXL, biedt het een breed scala aan opties voor elke man.

Creëer Jouw Perfecte Outfit

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode geloven we in de kracht van een goed samengestelde outfit. De DERMOT Uni overshirt Navy is een veelzijdig stuk dat gemakkelijk kan worden gecombineerd met andere items uit onze collectie. Of je nu kiest voor een casual look met jeans of een meer formele uitstraling met een chino, dit overshirt past perfect bij elke stijl.

Shop Nu en Ervaar de Kwaliteit van Tresanti

Wacht niet langer en voeg de DERMOT Uni overshirt Navy toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Tresanti. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en stijl die dit overshirt te bieden heeft. Mis deze kans niet om jouw outfit naar een hoger niveau te tillen!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
DERMOT Uni overshirt Navy (TRSHIE407 - 803)

DERMOT Uni overshirt Navy (TRSHIE407 - 803)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen