Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti DEVONTE Shirt with watercolor flowers Turquoise (TRSHIE398 - 806)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti DEVONTE Shirt with watercolor flowers Turquoise (TRSHIE398 - 806)

Til je stijl naar een hoger niveau met het DEVONTE Shirt in turquoise! Dit unieke overhemd met aquarel bloemen is perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en maak een statement!

Lees de volledige productomschrijving

DEVONTE Shirt met aquarel bloemen Turquoise: Een Must-Have voor Elke Man

Ontdek de verfijnde elegantie van het Tresanti DEVONTE Shirt met aquarel bloemen in turquoise. Dit unieke overhemd, onderdeel van onze uitgebreide collectie Lange mouw overhemden, biedt een perfecte balans tussen stijl en comfort. Of je nu een formele gelegenheid hebt of een casual dagje uit plant, dit overhemd is een veelzijdige keuze die je garderobe naar een hoger niveau tilt.

Waarom Kiezen voor het DEVONTE Shirt?

Het DEVONTE Shirt met aquarel bloemen in turquoise is niet zomaar een overhemd. Het is een statement piece dat je persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Met zijn unieke patroon van aquarel bloemen in een prachtige turquoise kleur, val je gegarandeerd op in elke menigte. Dit overhemd is ontworpen voor de moderne man die niet bang is om zijn individualiteit te tonen.

Unieke Verkooppunten

Wat dit overhemd echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail en de hoogwaardige materialen die zijn gebruikt. Het is gemaakt van premium stof die niet alleen zacht aanvoelt op de huid, maar ook duurzaam is en lang meegaat. De combinatie van blauw en multicolor tinten geeft het een levendige en frisse uitstraling die perfect is voor elk seizoen.

Daarnaast is het DEVONTE Shirt verkrijgbaar in verschillende Europese maten, van S tot XL, zodat elke man de perfecte pasvorm kan vinden. Het is een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met zowel casual als formele outfits, waardoor het een essentiële toevoeging is aan elke garderobe.

Productdetails

Het DEVONTE Shirt valt onder de categorie Overhemden en specifiek onder Lange mouw overhemden. Het is beschikbaar in de kleuren blauw en multicolor, en in de Europese maten S en XL. Dit stijlvolle overhemd is een product van het gerenommeerde merk Tresanti, bekend om zijn hoogwaardige en modieuze kledingstukken.

Maak Een Statement

Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een avondje uit met vrienden, het DEVONTE Shirt met aquarel bloemen in turquoise zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet. Het is een perfecte mix van modern design en klassieke elegantie, waardoor het een must-have is voor elke modebewuste man.

Bestel Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg dit unieke overhemd toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Tresanti. Bestel vandaag nog het DEVONTE Shirt met aquarel bloemen in turquoise en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Wees er snel bij, want dit populaire item is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
DEVONTE Shirt with watercolor flowers Turquoise (TRSHIE398 - 806)

DEVONTE Shirt with watercolor flowers Turquoise (TRSHIE398 - 806)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen