Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti DIMITRI Trouser with check Navy (TRPAIE152 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 109,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti DIMITRI Trouser with check Navy (TRPAIE152 - 803)

Upgrade je stijl met de DIMITRI Trouser in navy met ruitpatroon. Perfect voor elke gelegenheid, biedt deze broek comfort en elegantie. Bestel nu en ervaar het verschil!

Lees de volledige productomschrijving

DIMITRI Trouser with check Navy (TRPAIE152 - 803)

Ontdek de verfijnde elegantie van de Tresanti DIMITRI Trouser with check Navy. Deze broek, met zijn tijdloze navy kleur en subtiele ruitpatroon, is de perfecte aanvulling op de garderobe van elke moderne man. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle en comfortabele outfit voor een casual dag, of een geklede look voor een formele gelegenheid, de DIMITRI Trouser biedt de veelzijdigheid en het raffinement dat je nodig hebt.

Waarom kiezen voor de DIMITRI Trouser?

De DIMITRI Trouser is meer dan alleen een broek; het is een statement van stijl en klasse. Gemaakt door het gerenommeerde merk Tresanti, staat deze broek garant voor kwaliteit en vakmanschap. De navy kleur zorgt voor een tijdloze uitstraling, terwijl het ruitpatroon een subtiele twist geeft aan een klassieke look. Dankzij de hoogwaardige materialen en de perfecte pasvorm, voel je je de hele dag comfortabel en zelfverzekerd.

Unieke verkoopargumenten

Wat de DIMITRI Trouser echt onderscheidt, is de combinatie van stijl en comfort. De broek valt onder de categorieën Broeken & Jeans en is beschikbaar in de Europese maten S en XL. Dit maakt het eenvoudig om de perfecte maat voor jouw lichaamstype te vinden. De veelzijdigheid van deze broek betekent dat je hem kunt dragen bij diverse gelegenheden, van een casual dag op kantoor tot een formele bijeenkomst.

Productdetails

De DIMITRI Trouser met ruitpatroon in navy is een must-have voor elke man die waarde hecht aan stijl en comfort. Deze broek valt onder de categorieën Chino's, Merken, Broeken, Broeken, Broeken & Jeans en Tresanti. De navy kleur maakt het eenvoudig om de broek te combineren met verschillende bovenstukken, waardoor je eindeloos kunt variëren met je outfits. Of je nu kiest voor een casual look met een T-shirt en sneakers, of een geklede look met een overhemd en nette schoenen, de DIMITRI Trouser past perfect bij elke stijl.

Maak je outfit compleet

Bij Tresanti begrijpen we dat een outfit meer is dan alleen kleding; het is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan topmerken en stijlen, zodat je altijd de perfecte outfit kunt vinden voor elke gelegenheid. Combineer de DIMITRI Trouser met een van onze stijlvolle overhemden of jassen voor een complete look die indruk maakt.

Bestel nu en ervaar het verschil

Wacht niet langer en voeg de DIMITRI Trouser with check Navy toe aan je garderobe. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het comfort en de stijl van Tresanti. Met ons eenvoudige bestelproces en snelle levering, heb je je nieuwe favoriete broek in een mum van tijd in huis. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met een veelzijdig en stijlvol kledingstuk. Bestel nu en maak je klaar om indruk te maken!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
DIMITRI Trouser with check Navy (TRPAIE152 - 803)

DIMITRI Trouser with check Navy (TRPAIE152 - 803)

€ 109,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen