Terug

2 TRUIEN VOOR €99,90!

Tresanti DONATELLO Shirt with art flowers Multi (TRSHIE399 - 1000)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti DONATELLO Shirt with art flowers Multi (TRSHIE399 - 1000)

Ontdek de DONATELLO Shirt met kunstzinnige bloemen! Perfect voor elke gelegenheid, biedt stijl en comfort. Voeg dit unieke overhemd toe aan je garderobe en bestel snel!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van de DONATELLO Shirt

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots de DONATELLO Shirt with art flowers Multi (TRSHIE399 - 1000). Dit unieke overhemd van het gerenommeerde merk Tresanti is een ware blikvanger en een must-have voor de moderne man die stijl en comfort weet te waarderen. Of je nu een casual of formele look nastreeft, dit overhemd biedt de perfecte balans tussen beide.

Waarom kiezen voor de DONATELLO Shirt?

De DONATELLO Shirt is niet zomaar een overhemd; het is een statement. Het kunstzinnige bloemenpatroon in verschillende kleuren maakt het een veelzijdig kledingstuk dat moeiteloos kan worden gecombineerd met diverse outfits. Of je nu een dag op kantoor hebt, een belangrijke vergadering of een avondje uit, met dit overhemd ben je altijd goed gekleed.

Unieke Verkoopargumenten

Wat dit overhemd echt bijzonder maakt, is de combinatie van hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking. Het merk Tresanti staat bekend om zijn aandacht voor detail en dit overhemd is daar geen uitzondering op. Het biedt een perfecte pasvorm en is verkrijgbaar in verschillende Europese maten: S, M, L, XL, XXL en 3XL. De multicolor print zorgt ervoor dat je altijd opvalt, zonder dat het overhemd te schreeuwerig wordt.

Productdetails

De DONATELLO Shirt with art flowers Multi (TRSHIE399 - 1000) valt onder de categorieën Lange mouw overhemden, Merken, Overhemden. Deze veelzijdigheid maakt het een uitstekende keuze voor elke gelegenheid. De kleur Multicolor geeft je de vrijheid om te experimenteren met verschillende stijlen en combinaties.

Een Overhemd voor Elke Gelegenheid

Of je nu op zoek bent naar een opvallend stuk voor een speciale gelegenheid of een veelzijdig overhemd voor dagelijks gebruik, de DONATELLO Shirt biedt het allemaal. Het is een perfecte aanvulling op je garderobe en een investering in je persoonlijke stijl. Dit overhemd is ontworpen om je zelfvertrouwen een boost te geven en je te onderscheiden van de massa.

Wacht Niet Langer

Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met de DONATELLO Shirt with art flowers Multi (TRSHIE399 - 1000). Bezoek onze website en ontdek de volledige collectie van Tresanti overhemden. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de kwaliteit en stijl die Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Wees er snel bij, want dit populaire overhemd is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
DONATELLO Shirt with art flowers Multi (TRSHIE399 - 1000)

DONATELLO Shirt with art flowers Multi (TRSHIE399 - 1000)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen