Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti DRACO Shirt with big flowers Multi (TRSHIE400 - 1000)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti DRACO Shirt with big flowers Multi (TRSHIE400 - 1000)

Ontdek de DRACO Shirt met grote bloemen Multi van Tresanti! Dit stijlvolle overhemd biedt comfort en elegantie, perfect voor elke gelegenheid. Voeg het toe aan je garderobe en maak een statement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de DRACO Shirt met grote bloemen Multi

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode presenteren we met trots de DRACO Shirt met grote bloemen Multi van het gerenommeerde merk Tresanti. Dit overhemd is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een statement van stijl en zelfverzekerdheid. Of je nu een casual dag hebt of een formele gelegenheid, dit overhemd biedt de perfecte balans tussen comfort en elegantie.

Waarom kiezen voor de DRACO Shirt?

Het DRACO Shirt onderscheidt zich door zijn unieke design en hoogwaardige kwaliteit. De grote bloemenprint in multicolor zorgt voor een opvallende look die zeker de aandacht trekt. Gemaakt van eersteklas materialen, biedt dit overhemd niet alleen een stijlvolle uitstraling, maar ook een ongeëvenaard draagcomfort.

Unieke verkoopargumenten

Wat maakt de DRACO Shirt met grote bloemen Multi zo speciaal? Ten eerste, de veelzijdigheid. Dit overhemd past perfect in verschillende categorieën zoals lange mouw overhemden en overhemden. Of je nu maat S of XL draagt, de Europese maatvoering zorgt voor een perfecte pasvorm. De multicolor print maakt het gemakkelijk te combineren met verschillende outfits, waardoor je altijd stijlvol voor de dag komt.

Productdetails

Dit overhemd valt onder de categorie overhemden en is een trots product van Tresanti. Het is beschikbaar in de Europese maten S en XL, en de multicolor print zorgt voor een levendige en dynamische uitstraling. De lange mouwen maken het geschikt voor zowel casual als formele gelegenheden.

Een must-have voor elke garderobe

De DRACO Shirt met grote bloemen Multi is een essentieel item voor elke moderne man. Het biedt niet alleen stijl en comfort, maar ook de mogelijkheid om je persoonlijkheid te laten zien. Of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een avondje uit met vrienden, dit overhemd zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Bestel nu en ervaar het zelf

Wacht niet langer en voeg de DRACO Shirt met grote bloemen Multi van Tresanti toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek waarom dit overhemd een favoriet is onder modebewuste mannen. Bestel vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en comfort. Wees er snel bij, want dit populaire item is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
DRACO Shirt with big flowers Multi (TRSHIE400 - 1000)

DRACO Shirt with big flowers Multi (TRSHIE400 - 1000)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen