Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Black (TRKWIE046 - 300)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Black (TRKWIE046 - 300)

Voeg stijl en comfort toe aan je garderobe met de SAINT Stretch coltrui Zwart van Tresanti. Perfect voor elke gelegenheid, biedt deze coltrui een luxe uitstraling en ideale pasvorm. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

SAINT Stretch coltrui Zwart (TRKWIE046 - 300)

Ontdek de verfijning en het comfort van de Tresanti SAINT Stretch coltrui Zwart. Deze coltrui is het perfecte kledingstuk voor de moderne man die stijl en gemak wil combineren. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een casual avondje uit, deze coltrui biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Waarom kiezen voor de SAINT Stretch coltrui?

De SAINT Stretch coltrui van Tresanti onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke kwaliteit en tijdloze design. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze trui niet alleen een luxueuze uitstraling maar ook een ongeëvenaard draagcomfort. De stretchstof zorgt voor een perfecte pasvorm die zich aanpast aan jouw lichaam, waardoor je er altijd op je best uitziet.

Unieke verkooppunten

Wat deze coltrui echt uniek maakt, is de combinatie van stijl en functionaliteit. De zwarte kleur maakt het een veelzijdig stuk dat gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Of je nu kiest voor een casual look met jeans of een meer formele uitstraling met een nette broek, de SAINT Stretch coltrui past altijd perfect.

Bovendien is deze trui verkrijgbaar in de Europese maten S en XL, zodat je altijd de perfecte maat kunt vinden. De coltrui valt onder de categorieën Truien & Vesten, en is een essentieel item voor elke stijlvolle garderobe.

Productdetails

De SAINT Stretch coltrui Zwart (TRKWIE046 - 300) valt onder de categorieën Coltruien, Merken, Truien & Vesten, en Truien. Het is een product van het gerenommeerde merk Tresanti, bekend om zijn hoogwaardige en stijlvolle herenkleding. De trui is beschikbaar in de kleur zwart en in de Europese maten S en XL.

Maak je outfit compleet

Wacht niet langer en voeg de SAINT Stretch coltrui Zwart toe aan je garderobe. Bezoek onze website en ontdek de veelzijdigheid en het comfort van deze prachtige coltrui. Bestel nu en ervaar zelf waarom Tresanti een van de topmerken is in herenkleding. Wees er snel bij, want dit populaire item is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SAINT Stretch turtleneck Black (TRKWIE046 - 300)

SAINT Stretch turtleneck Black (TRKWIE046 - 300)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen