Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Moss (TRKWGE046 - 907)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Moss (TRKWGE046 - 907)

Ontdek de SAINT Stretch Coltrui Moss: een stijlvolle, comfortabele trui met perfecte pasvorm. Ideaal voor elke gelegenheid. Voeg hem toe aan je garderobe en ervaar het verschil!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Elegantie van de SAINT Stretch Coltrui Moss

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode streven we ernaar om mannen te voorzien van de meest stijlvolle en hoogwaardige kledingstukken. Een van onze topaanbiedingen is de Tresanti SAINT Stretch Coltrui Moss (TRKWGE046 - 907). Deze coltrui is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van verfijning en comfort.

Waarom Kiezen voor de SAINT Stretch Coltrui Moss?

De SAINT Stretch Coltrui Moss is ontworpen met de moderne man in gedachten. Deze coltrui combineert stijl en functionaliteit op een manier die moeilijk te evenaren is. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de trui niet alleen comfortabel is, maar ook duurzaam en langdurig meegaat. Of je nu een drukke werkdag hebt of een ontspannen weekend, deze coltrui past perfect bij elke gelegenheid.

Unieke Verkoopargumenten

Wat de SAINT Stretch Coltrui Moss echt bijzonder maakt, is de combinatie van stretch en stijl. De stretchstof zorgt voor een perfecte pasvorm die je bewegingsvrijheid niet beperkt. Daarnaast heeft de trui een elegante groene kleur die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Het is een veelzijdig stuk dat zowel casual als formeel gedragen kan worden.

De coltrui valt onder diverse categorieën zoals Truien & Vesten en 2 Truien voor €100,-, wat aangeeft hoe veelzijdig en populair dit kledingstuk is. Bovendien is het beschikbaar in verschillende Europese maten, waaronder S, M, XL, XXL en 3XL, zodat je altijd de perfecte pasvorm kunt vinden.

Productdetails

De SAINT Stretch Coltrui Moss valt onder de categorieën Truien & Vesten en 2 Truien voor €100,-, en is een product van het gerenommeerde merk Tresanti. De trui is beschikbaar in een stijlvolle groene kleur en komt in verschillende Europese maten, van S tot 3XL. Dit maakt het een ideale keuze voor elke man die waarde hecht aan stijl en comfort.

Creëer Jouw Perfecte Outfit

De SAINT Stretch Coltrui Moss is meer dan alleen een trui; het is een essentieel onderdeel van je garderobe. Combineer het met een nette broek voor een formele look, of draag het met een jeans voor een casual, maar toch verfijnde uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos, en je zult altijd stijlvol voor de dag komen.

Bestel Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg de SAINT Stretch Coltrui Moss toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom zoveel mannen kiezen voor de kwaliteit en stijl van Tresanti. Bestel vandaag nog en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen. Mis deze kans niet om je garderobe te verrijken met een kledingstuk dat zowel stijlvol als comfortabel is.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SAINT Stretch turtleneck Moss (TRKWGE046 - 907)

SAINT Stretch turtleneck Moss (TRKWGE046 - 907)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen