Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Navy (TRKWIE046 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 79,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Navy (TRKWIE046 - 803)

Ervaar tijdloze elegantie met de SAINT Stretch Turtleneck Navy. Perfect voor elke gelegenheid, biedt deze trui comfort en stijl. Voeg deze must-have toe aan je garderobe en straal klasse uit!

Lees de volledige productomschrijving

SAINT Stretch Turtleneck Navy: Tijdloze Elegantie en Comfort

Ontdek de verfijnde stijl en ongeëvenaarde kwaliteit van de Tresanti collectie met de SAINT Stretch Turtleneck Navy (TRKWIE046 - 803). Deze coltrui is niet zomaar een kledingstuk; het is een statement van klasse en verfijning. Of je nu een formele gelegenheid hebt of een casual dagje uit plant, deze trui biedt de perfecte balans tussen stijl en comfort.

Waarom Kiezen voor de SAINT Stretch Turtleneck Navy?

De SAINT Stretch Turtleneck Navy is ontworpen met de moderne man in gedachten. De hoogwaardige stof en het nauwsluitende ontwerp zorgen voor een perfecte pasvorm die je figuur accentueert zonder in te boeten aan comfort. De stretchstof biedt bewegingsvrijheid, waardoor je je de hele dag door comfortabel voelt. Deze trui is een must-have voor elke garderobe, ongeacht je persoonlijke stijl.

Unieke Verkooppunten

Deze coltrui valt onder de categorieën Truien & Vesten en is een van de pronkstukken van het merk Tresanti. De diepblauwe kleur (Navy) geeft een rijke en veelzijdige uitstraling die gemakkelijk te combineren is met andere kledingstukken. Verkrijgbaar in Europese maten S en XL, biedt deze trui een perfecte pasvorm voor verschillende lichaamstypes.

Stijlvol en Veelzijdig

De SAINT Stretch Turtleneck Navy is ideaal voor verschillende gelegenheden. Draag het onder een blazer voor een formele look of combineer het met een jeans voor een casual, maar toch verfijnde outfit. De coltrui biedt een tijdloze uitstraling die nooit uit de mode raakt, waardoor het een waardevolle toevoeging is aan je kledingcollectie.

Hoogwaardige Materialen

Gemaakt van de beste materialen, biedt deze trui niet alleen stijl maar ook duurzaamheid. De stof voelt zacht aan op de huid en behoudt zijn vorm en kleur, zelfs na meerdere wasbeurten. Dit maakt de SAINT Stretch Turtleneck Navy een investering waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Voeg de SAINT Stretch Turtleneck Navy Toe aan je Garderobe

Wacht niet langer en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van de SAINT Stretch Turtleneck Navy. Bezoek onze website en bestel vandaag nog om je garderobe te verrijken met dit veelzijdige en stijlvolle kledingstuk. Mis deze kans niet om een stukje van de Tresanti collectie in huis te halen!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SAINT Stretch turtleneck Navy (TRKWIE046 - 803)

SAINT Stretch turtleneck Navy (TRKWIE046 - 803)

€ 79,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen