Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Tresanti SCOTT Stretch rollneck Navy (TRKWIE031 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti SCOTT Stretch rollneck Navy (TRKWIE031 - 803)

Ontdek de SCOTT Stretch rollneck Navy: de perfecte mix van comfort en stijl. Deze veelzijdige coltrui is ideaal voor elke gelegenheid. Upgrade je garderobe en ervaar het verschil!

Lees de volledige productomschrijving

SCOTT Stretch rollneck Navy: De Perfecte Mix van Comfort en Stijl

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat een goede outfit meer is dan alleen kleding; het is een uitdrukking van wie je bent. Onze nieuwste toevoeging, de SCOTT Stretch rollneck Navy, belichaamt deze filosofie perfect. Deze coltrui van het gerenommeerde merk Tresanti biedt een ongeëvenaarde combinatie van stijl, comfort en veelzijdigheid.

Waarom Kiezen voor de SCOTT Stretch rollneck Navy?

De SCOTT Stretch rollneck Navy is niet zomaar een trui; het is een statement. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze coltrui een uitzonderlijk draagcomfort dankzij de stretchstof die zich aanpast aan elke beweging. De navy kleur geeft een tijdloze en elegante uitstraling, perfect voor zowel casual als formele gelegenheden.

Unieke Verkooppunten

Wat deze coltrui echt uniek maakt, is de aandacht voor detail en vakmanschap. Als onderdeel van onze Truien & Vesten collectie, is de SCOTT Stretch rollneck Navy ontworpen om lang mee te gaan en zijn vorm te behouden, zelfs na meerdere keren wassen. De coltrui is beschikbaar in Europese maten S en XL, waardoor het een perfecte pasvorm biedt voor een breed scala aan lichaamstypes.

Productdetails

De SCOTT Stretch rollneck Navy valt onder meerdere categorieën zoals Coltruien, Truien & Vesten, en Truien. Dit maakt het een veelzijdig kledingstuk dat gemakkelijk te combineren is met andere items uit je garderobe. Het merk Tresanti staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en stijlvolle ontwerpen, en deze coltrui is daar geen uitzondering op.

Een Must-Have voor de Moderne Man

De SCOTT Stretch rollneck Navy is meer dan alleen een trui; het is een essentieel onderdeel van de garderobe van de moderne man. Of je nu een zakelijke bijeenkomst hebt of een avondje uit met vrienden, deze coltrui biedt de perfecte balans tussen comfort en stijl. De navy kleur zorgt voor een verfijnde look die moeiteloos te combineren is met zowel jeans als een nette broek.

Nu Kopen en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg de SCOTT Stretch rollneck Navy toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom deze coltrui een onmisbaar item is voor elke modebewuste man. Bestel nu en ervaar de perfecte mix van comfort en stijl die alleen Tresanti kan bieden. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met een kledingstuk dat zowel tijdloos als modern is.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SCOTT Stretch rollneck Navy (TRKWIE031 - 803)

SCOTT Stretch rollneck Navy (TRKWIE031 - 803)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen