Terug

Mega Magazijn Uitverkoop: 18 t/m 20 oktober

Tresanti SETH Pullover with hidden buttons Navy (TRKWGE049 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

89,95 € 44,97

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti SETH Pullover with hidden buttons Navy (TRKWGE049 - 803)

Stijl ontmoet comfort met de SETH Pullover van Tresanti. Tijdloos navy, verborgen knopen voor een strakke look, topkwaliteit voor elke man. Shop nu jouw nieuwe favoriet!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de SETH Pullover met verborgen knopen in Navy

Ben jij een modebewuste man rond de 30 jaar oud en op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je garderobe? Dan is de SETH Pullover with hidden buttons Navy van Tresanti precies wat je nodig hebt. Met zijn tijdloze ontwerp en verborgen knopen is deze trui een subtiele blikvanger.

Een Klassieker in een Modern Jasje

De SETH Pullover is een perfecte mix van klassiek en modern. De verborgen knopen geven de trui een strakke uitstraling, terwijl de Navy kleur zorgt voor een klassieke touch. Deze trui past bij elke gelegenheid, of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit met vrienden.

Comfort en Kwaliteit van Tresanti

Tresanti staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige kleding. De SETH Pullover is daar geen uitzondering op. Gemaakt van de beste materialen, biedt deze trui niet alleen stijl maar ook ongeëvenaard comfort. Verkrijgbaar in Europese maten S tot 3XL, er is een perfecte pasvorm voor iedere man.

Perfect voor de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie Truien & Vesten van Tresanti, is de SETH Pullover een must-have voor de moderne man. Het is een veelzijdig stuk dat zich moeiteloos laat combineren met andere kledingstukken uit je garderobe.

Details die het Verschil Maken

De SETH Pullover is niet zomaar een trui. De verborgen knopen en de verfijnde Navy kleur geven een extra dimensie aan je outfit. Deze trui bewijst dat details er toe doen en dat stijl en comfort hand in hand gaan.

Bestel Jouw SETH Pullover Vandaag Nog!

Wacht niet langer en voeg deze essentiële trui toe aan je kledingcollectie. Bestel de SETH Pullover with hidden buttons Navy nu en stap stijlvol het seizoen in. Met de SETH Pullover van Tresanti ben je verzekerd van een trendy look zonder in te leveren op comfort.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SETH Pullover with hidden buttons Navy (TRKWGE049 - 803)

SETH Pullover with hidden buttons Navy (TRKWGE049 - 803)

89,95 € 44,97

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen