Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti TOMAS Cotton polo detailed Beige (TRPOHA002 - 101)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,95 € 27,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti TOMAS Cotton polo detailed Beige (TRPOHA002 - 101)

Ontdek de tijdloze klasse van de TOMAS Cotton Polo van Tresanti. Verfijning, comfort en stijl komen samen in dit kledingstuk. Upgrade je garderobe vandaag nog op nieuw-nieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de TOMAS Cotton Polo

Welkom in de wereld van Tresanti, waar elke kledingstuk een verhaal vertelt van verfijning, comfort en stijl. De TOMAS Cotton polo detailed Beige is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een uitnodiging om jezelf te presenteren in de beste versie van casual elegantie. Deze polo, zorgvuldig vervaardigd voor de moderne man, belichaamt de essentie van tijdloze mode gecombineerd met hedendaags design.

Een Symbool van Verfijnde Casualheid

Stel je voor dat je door de straten loopt, gekleed in een polo die niet alleen comfort biedt, maar ook een onuitwisbare indruk achterlaat. De TOMAS Cotton polo detailed Beige, met zijn subtiele kleur en verfijnde details, is het perfecte kledingstuk dat past bij elke gelegenheid. Van een ontspannen middag in het park tot een informele zakelijke bijeenkomst, deze polo is jouw compagnon voor elke dag.

De Essentie van Kwaliteit en Comfort

Bij Tresanti staat kwaliteit hoog in het vaandel. De TOMAS Cotton polo is vervaardigd uit premium katoen, wat zorgt voor een ongeëvenaard draagcomfort en duurzaamheid. De zachte stof voelt aangenaam op de huid en biedt de hele dag door ademend vermogen, ideaal voor de dynamische levensstijl van de moderne man.

Naadloze Integratie in Elke Garderobe

De veelzijdigheid van de TOMAS Cotton polo detailed Beige maakt het een onmisbaar item in jouw kledingcollectie. Deze polo combineert moeiteloos met diverse kledingstukken, van casual jeans tot formele broeken, waardoor je voor elke gelegenheid de perfecte outfit samenstelt. Ontdek de collectie Korte mouw polo's, Polo's en meer van Tresanti en laat je inspireren door de eindeloze combinatiemogelijkheden.

Een Statement van Persoonlijke Stijl

De TOMAS Cotton polo detailed Beige is niet zomaar een kledingstuk; het is een verlengstuk van jouw persoonlijkheid. Het draagt bij aan het creëren van een onderscheidende look die jouw unieke stijl en voorkeur voor kwaliteit weerspiegelt. Laat de wereld zien wie je bent, gekleed in Tresanti, en ervaar hoe de juiste kleding je zelfvertrouwen een boost kan geven.

Ontdek Vandaag Nog Jouw Perfecte Polo

Wacht niet langer en geef je garderobe de upgrade die het verdient met de TOMAS Cotton polo detailed Beige van Tresanti. Bezoek nieuwnieuw.com en duik in de wereld van herenmode waar kwaliteit, stijl en comfort samenkomen. Laat deze kans niet liggen om jezelf te trakteren op een kledingstuk dat je niet alleen vandaag, maar nog vele seizoenen lang zult waarderen.

Ervaar het verschil dat een Tresanti polo kan maken in jouw dagelijkse kledingkeuze en stap met vertrouwen elke nieuwe dag in. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je, slechts een paar klikken verwijderd.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
TOMAS Cotton polo detailed Beige (TRPOHA002 - 101)

TOMAS Cotton polo detailed Beige (TRPOHA002 - 101)

69,95 € 27,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen