Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti TOMAS Cotton polo detailed Light green (TRPOHA002 - 901)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,95 € 27,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti TOMAS Cotton polo detailed Light green (TRPOHA002 - 901)

Ik ben gespecialiseerd in het schrijven van korte en pakkende productbeschrijvingen voor e-commerce.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Verfijning van Tresanti: Een Nieuwe Kijk op Herenmode

Stap binnen in de wereld van Tresanti, waar elke kledingstuk meer is dan alleen een item in je garderobe. Het is een verhaal, een ervaring, een stukje van jezelf dat je deelt met de wereld. Met de TOMAS Cotton polo detailed Light green (TRPOHA002 - 901) introduceren we niet zomaar een kledingstuk, maar een nieuwe definitie van stijl en comfort voor de moderne man.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Deze lichtgroene polo is meer dan alleen een kleur of een kledingstuk. Het is een uitnodiging om te genieten van het leven met een gevoel van verfijning en klasse. De zachte katoenen stof streelt je huid bij elke beweging, terwijl het gedetailleerde ontwerp spreekt van een zorgvuldige aandacht voor detail. Het is een symbool van de harmonie tussen comfort en stijl, gecreëerd voor mannen die waarde hechten aan kwaliteit en uitstraling.

Een Nieuw Tijdperk van Herenmode

Bij Tresanti geloven we dat mode meer is dan wat het oog ziet. Het is een expressie van je persoonlijkheid, je ambities en je levensstijl. De TOMAS Cotton polo is ontworpen met dit in gedachten, als een veelzijdig stuk dat zich aanpast aan elke gelegenheid. Van een casual dag uit met vrienden tot een belangrijke zakelijke bijeenkomst, deze polo verzekert dat je er op je best uitziet zonder in te leveren op comfort.

De Kleur van Vertrouwen

Groen is niet zomaar een kleur; het is een statement. Het weerspiegelt een gevoel van rust, groei en vernieuwing. Deze lichtgroene polo van Tresanti is een toonbeeld van hoe mode en natuur hand in hand kunnen gaan, waardoor je een gevoel van vertrouwen en frisheid uitstraalt. Het is de perfecte keuze voor de man die zijn stijl serieus neemt, maar ook waarde hecht aan het comfort en de kwaliteit van zijn kleding.

Laat Je Persoonlijkheid Schitteren

In de wereld van Tresanti polo's, is er altijd ruimte voor zelfexpressie. Met een breed scala aan maten beschikbaar, van S tot 3XL, is de TOMAS Cotton polo ontworpen om elke man te laten schitteren in zijn unieke stijl. Het is niet alleen een kledingstuk; het is een canvas waarop je jouw persoonlijkheid en voorkeuren kunt projecteren, een manier om zonder woorden te vertellen wie je bent.

Wordt Deel van de Tresanti Familie

Door te kiezen voor de TOMAS Cotton polo, kies je niet alleen voor een stukje topkwaliteit herenmode, je wordt ook deel van een gemeenschap die waarden zoals duurzaamheid, kwaliteit en stijl hoog in het vaandel draagt. Het is een uitnodiging om deel uit te maken van iets groters, een beweging die de manier waarop we denken over herenmode verandert.

Wacht niet langer om je garderobe te verrijken met deze must-have van Tresanti. Ontdek nu de TOMAS Cotton polo detailed Light green en ervaar zelf de perfecte balans tussen stijl, comfort en kwaliteit. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en maak vandaag nog deel uit van de Tresanti-familie.

Specificaties

Specificaties voor: TOMAS Cotton polo detailed Light green (TRPOHA002 - 901)

  • Stofsamenstelling: 100% katoen

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
TOMAS Cotton polo detailed Light green (TRPOHA002 - 901)

TOMAS Cotton polo detailed Light green (TRPOHA002 - 901)

69,95 € 27,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen