Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti TOMAS Cotton polo detailed Royal blue (TRPOHA002 - 805)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,95 € 27,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti TOMAS Cotton polo detailed Royal blue (TRPOHA002 - 805)

Ontdek de tijdloze klasse van de TOMAS Cotton Polo in Royal blue. Een statement van klasse en verfijning, perfect voor elke gelegenheid.ervaar stijl en comfort in één. Ontdek het nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de TOMAS Cotton Polo

Welkom in de wereld waar stijl en comfort naadloos samenvloeien. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode geloven we dat elke man het verdient om zich op zijn best te voelen, elke dag weer. Met trots presenteren we de TOMAS Cotton polo in Royal blue, een kledingstuk dat meer is dan zomaar een item in je garderobe. Het is een statement van klasse, een symbool van verfijning en een belofte van kwaliteit die je bij elke gelegenheid begeleidt.

Een Nieuwe Definitie van Comfort

De TOMAS Cotton polo is ontworpen met het oog op de moderne man. Hij die waarde hecht aan zowel uitstraling als comfort. Deze polo, vervaardigd uit de fijnste katoen, biedt een ongeëvenaard draagcomfort en een perfecte pasvorm. De subtiele details en de koninklijke blauwe kleur verheffen je alledaagse look naar een niveau dat zowel casual als chic omarmt.

De Kracht van een Eerste Indruk

In de wereld van vandaag is de eerste indruk alles. De TOMAS Cotton polo, aangeboden door het gerenommeerde merk Tresanti, is jouw geheime wapen in het creëren van een onuitwisbare indruk. Of je nu een informele lunch hebt of een belangrijke zakelijke bijeenkomst, deze polo verzekert je van een zelfverzekerde uitstraling die mensen zich zullen herinneren.

Stijl die Spreekt

De TOMAS Cotton polo is meer dan alleen een kledingstuk; het is een verlengstuk van je persoonlijkheid. Verkrijgbaar in een spectrum van Europese maten, van S tot XL, biedt het elke man de mogelijkheid om zijn unieke stijl tot uiting te brengen. Gecategoriseerd onder Korte mouw polo's, Polo's en Tresanti, staat deze polo symbool voor de nieuwe collectie die de essentie van mannelijke elegantie herdefinieert.

De Belofte van Duurzaamheid

In een tijd waarin duurzaamheid steeds belangrijker wordt, staat de TOMAS Cotton polo niet alleen voor stijl, maar ook voor verantwoordelijkheid. Gemaakt met respect voor mens en milieu, biedt het je de kans om zowel modebewust als milieubewust te zijn. Dit is niet zomaar een aankoop; het is een investering in de toekomst, in kwaliteit die de tand des tijds doorstaat.

Maak de Verbinding

De TOMAS Cotton polo in Royal blue is meer dan een toevoeging aan je garderobe; het is een ervaring, een avontuur, een nieuwe pagina in het verhaal van je leven. Wij bij Nieuwnieuw.com Herenmode nodigen je uit om deel uit te maken van dit verhaal, om je stijl te verrijken en jezelf opnieuw uit te vinden. Dit is jouw kans om niet alleen te zien, maar ook te voelen wat het betekent om gekleed te gaan in kwaliteit die spreekt.

Wacht niet langer. Ontdek nu de TOMAS Cotton polo in Royal blue en laat je inspireren door de collectie die Nieuwnieuw.com Herenmode te bieden heeft. Jouw nieuwe favoriete polo wacht op je, klaar om je door elk moment van het leven te begeleiden met stijl, comfort en klasse.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
TOMAS Cotton polo detailed Royal blue (TRPOHA002 - 805)

TOMAS Cotton polo detailed Royal blue (TRPOHA002 - 805)

69,95 € 27,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen