Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Tresanti TOMAS Cotton polo detailed Sky blue (TRPOHA002 - 801)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,95 € 27,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti TOMAS Cotton polo detailed Sky blue (TRPOHA002 - 801)

Ontdek de tijdloze klasse van de TOMAS Cotton Polo in Sky Blue. Stijl, comfort en kwaliteit komen samen in dit must-have kledingstuk voor moderne mannen. Maak vandaag nog jouw stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de TOMAS Cotton Polo

Stap in een wereld waar stijl en comfort naadloos samenvloeien met de TOMAS Cotton Polo in Sky Blue. Een kledingstuk dat niet alleen een statement maakt in je garderobe, maar ook de essentie van moderne mannelijkheid belichaamt. Deze polo, zorgvuldig ontworpen door Tresanti, vertegenwoordigt de perfecte balans tussen casual elegantie en ongeëvenaard draagcomfort. Het is een verhaal van vakmanschap, kwaliteit en stijl dat wacht om door jou ontdekt te worden.

Voel de Kwaliteit, Beleef de Stijl

Elke vezel van de TOMAS Cotton Polo spreekt boekdelen over de kwaliteit waar Tresanti bekend om staat. Het zachte, ademende katoen voelt als een tweede huid, waardoor je een comfort ervaart dat even zeldzaam als welkom is in de snelle wereld van vandaag. De subtiele details en de verfijnde sky blue kleur verheffen je uitstraling, waardoor je een onuitwisbare indruk achterlaat, of je nu een informele bijeenkomst bijwoont of je dagelijkse bezigheden verricht.

Een Symbool van Veelzijdigheid

De TOMAS Cotton Polo is meer dan een kledingstuk; het is een canvas waarop je jouw unieke stijl kunt schilderen. Of je nu kiest voor een casual look met jeans en sneakers of een meer geklede uitstraling met chino's en loafers, deze polo past zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan. Beschikbaar in een breed scala aan Europese maten, van S tot 3XL, biedt het elke man de mogelijkheid om zijn persoonlijke stijl te omarmen en te verfijnen.

Een Collectie Die Spreekt Tot de Verbeelding

De TOMAS Cotton Polo is slechts het begin van je ontdekkingsreis. Bij Tresanti, onderdeel van onze Korte mouw polo's, Polo's en Tresanti collecties, vind je een wereld aan kledingstukken die elk een eigen verhaal vertellen. Verhalen van traditie, innovatie en stijl die wachten om deel uit te maken van jouw garderobe.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

De TOMAS Cotton Polo in Sky Blue is meer dan een aankoop; het is een investering in jezelf. Een kans om je garderobe te verrijken met een kledingstuk dat stijl, comfort en kwaliteit belichaamt. Wacht niet langer en maak vandaag nog jouw stijlstatement. Ontdek de collectie, voel de kwaliteit en beleef de stijl die Tresanti te bieden heeft. Laat je inspireren door de veelzijdigheid en tijdloze klasse van de TOMAS Cotton Polo en maak deel uit van een wereld waar elke dag een gelegenheid is om te schitteren.

Bezoek ons nu op Nieuwnieuw.com Herenmode en ontdek hoe de TOMAS Cotton Polo in Sky Blue jouw garderobe kan transformeren. Het is tijd om jezelf te trakteren op de kwaliteit en stijl die je verdient.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
TOMAS Cotton polo detailed Sky blue (TRPOHA002 - 801)

TOMAS Cotton polo detailed Sky blue (TRPOHA002 - 801)

69,95 € 27,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen