Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Zuitable Colbert DiNick Lt. Blue (241665 - 630)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 239,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Zuitable Colbert DiNick Lt. Blue (241665 - 630)

Upgrade je stijl met het Colbert DiNick Lt. Blue! Elegant, veelzijdig en perfect voor elke gelegenheid. Bestel nu en ervaar de unieke combinatie van comfort en klasse!

Lees de volledige productomschrijving

Colbert DiNick Lt. Blue: Elegant en Veelzijdig

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode streven we ernaar om mannen te voorzien van de meest stijlvolle en hoogwaardige kledingstukken. Onze nieuwste aanwinst, het Colbert DiNick Lt. Blue (241665 - 630), is een perfecte weerspiegeling van onze toewijding aan kwaliteit en stijl. Dit colbert, van het gerenommeerde merk Zuitable, biedt een unieke mix van elegantie en comfort, ideaal voor elke moderne man.

Waarom het Colbert DiNick Lt. Blue Kiezen?

Het Colbert DiNick Lt. Blue onderscheidt zich door zijn hoogwaardige materialen en verfijnde afwerking. Gemaakt van 62% polyester, 15% lyocell, 13% katoen en 10% polyamide, biedt dit colbert een perfecte balans tussen duurzaamheid en draagcomfort. De lichte blauwe kleur geeft het een frisse en moderne uitstraling, ideaal voor zowel casual als formele gelegenheden.

Unieke Verkoopargumenten

Wat dit colbert echt uniek maakt, is de veelzijdigheid en het vakmanschap. Het is geschikt voor verschillende confectiematen, variërend van 46 tot 110, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm is. Bovendien valt het onder de categorieën Colberts & Gilets en Merken, wat betekent dat het gemakkelijk te combineren is met andere stijlvolle items uit onze collectie.

Productdetails

Het Colbert DiNick Lt. Blue is ontworpen met oog voor detail en biedt een tijdloze stijl die nooit uit de mode raakt. De combinatie van polyester, lyocell, katoen en polyamide zorgt voor een stof die zowel ademend als stevig is, perfect voor langdurig gebruik. Of je nu een maat 46 of een maat 110 draagt, dit colbert biedt een elegante pasvorm die je zelfvertrouwen een boost geeft.

Een Must-Have voor de Moderne Man

In het drukke leven van de moderne man is het belangrijk om kleding te hebben die zowel stijlvol als functioneel is. Het Colbert DiNick Lt. Blue van Zuitable biedt precies dat. Het is een veelzijdig kledingstuk dat je kunt dragen naar zakelijke bijeenkomsten, sociale evenementen of gewoon een avondje uit. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen is dit colbert een waardevolle aanvulling op elke garderobe.

Bestel Nu en Ervaar het Verschil

Wacht niet langer en voeg het Colbert DiNick Lt. Blue (241665 - 630) toe aan je collectie. Bezoek onze website en ontdek waarom zoveel mannen kiezen voor de kwaliteit en stijl van Zuitable. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van comfort en elegantie. Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met dit unieke colbert!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert DiNick Lt. Blue (241665 - 630)

Colbert DiNick Lt. Blue (241665 - 630)

€ 239,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen