Terug

FINAL SALE: 60% KORTING OP ZOMERCOLLECTIE

Zuitable Colbert DiNick Taupe (242661 - 850)

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 239,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Zuitable Colbert DiNick Taupe (242661 - 850)

Ontdek de verfijnde elegantie van het Zuitable Colbert DiNick Taupe, een must-have voor elke stijlvolle man. Upgrade je garderobe vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Zuitable Colbert DiNick Taupe: Stijl en Klasse voor de Moderne Man

Ontdek de verfijnde elegantie van het Zuitable Colbert DiNick Taupe (242661 - 850), een meesterwerk dat de perfecte balans biedt tussen klassieke stijl en moderne flair. Dit colbert is ontworpen voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en uitstraling, en het is een onmisbaar item in de garderobe van elke modebewuste heer.

Waarom Kiezen voor het Zuitable Colbert DiNick Taupe?

Het Zuitable Colbert DiNick Taupe is niet zomaar een colbert; het is een statement van verfijning en smaak. Gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder 62% polyester, 15% lyocell, 13% katoen en 10% polyamide, biedt dit colbert een ongeëvenaarde combinatie van comfort en duurzaamheid. De unieke samenstelling van stoffen zorgt voor een luxueuze textuur en een perfecte pasvorm die de contouren van het lichaam volgt zonder in te boeten aan bewegingsvrijheid.

Details die het Verschil Maken

Dit colbert valt onder de categorie Colberts en is beschikbaar in een breed scala aan confectiematen, waaronder 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 102, 106 en 110. Of je nu een slanke of een grotere maat nodig hebt, er is altijd een perfecte pasvorm voor jou. De veelzijdigheid van de beschikbare maten maakt dit colbert geschikt voor elke lichaamsbouw, waardoor je er altijd op je best uitziet.

Een Tijdloze Aanwinst voor Elke Gelegenheid

Of je nu een formele bijeenkomst hebt, een zakelijke vergadering of een speciale gelegenheid, het Zuitable Colbert DiNick Taupe past bij elke setting. De subtiele taupe kleur straalt een ingetogen luxe uit die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Draag het met een nette broek en een overhemd voor een formele look, of combineer het met een jeans voor een meer casual maar toch verfijnde uitstraling.

Investeer in Kwaliteit en Stijl

Bij Zuitable draait alles om het leveren van topkwaliteit en tijdloze stijl. Het Colbert DiNick Taupe is een investering in je garderobe die zijn waarde behoudt door de jaren heen. De aandacht voor detail en de hoogwaardige afwerking maken dit colbert tot een favoriet onder modebewuste mannen.

Wacht Niet Langer: Upgrade Je Garderobe Vandaag Nog

Mis deze kans niet om je garderobe te upgraden met het Zuitable Colbert DiNick Taupe. Bezoek onze website en ontdek waarom dit colbert een must-have is voor elke stijlvolle man. Bestel nu en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Wees snel, want dit populaire item is snel uitverkocht!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert DiNick Taupe (242661 - 850)

Colbert DiNick Taupe (242661 - 850)

€ 239,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen